Balotelli sai kohtuniku ähvardamise eest karistada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (vasakul) teenis kohtuniku sõimamise eest mängukeelu.
Mario Balotelli (vasakul) teenis kohtuniku sõimamise eest mängukeelu. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpallur Mario Balotelli peab kolm järgmist liigamängu vahele jätma, kuna ähvardas pärast 1:2 kaotust Napolile väljakukohtunikku.

Balotelli läks mängu lõpuvile järel sõimlema Napoli poolkaitsja Valon Behrami ja kohtuniku Luca Bantiga, teenis teise kollase hoiatuskaardi ja ühtlasi ka punase. Kohtunikekogu hinnangul kasutas ta solvavaid ja ähvardavaid väljendeid ning seetõttu määrati ründajale kolmemänguline võistluskeeld.

Milanil on veel võimalus otsus apelleerida, kui seda aga ei tehta, jääb Balotelli kõrvale mängudest Bologna, Sampdoria ja tiitlikaitsja Juventusega. Lisaks ei tohi Milan järgmises kodumängus Sampdoria vastu lubada fänne kuulsale Curva Sudi tribüünile – põhjuseks fännide rassistlikud hüüded Napoli mängu ajal.

Milan on nelja vooruga kogunud vaid neli punkti ning hoiab alles 11. tabelikohta. Neljast mängust neli võitu saanud Napoli asus Milani vastu juba 6. minutil tänu kaitsja Miguel Britosi väravale juhtima ning 53. minutil kasvatas Gonzalo Higuain nende edu kaheväravaliseks. 61. minutil tõrjus Pepe Reina Balotelli penalti – tegu oli seejuures ründaja karjääris esimese korraga, kui ta penaltilöögil eksis.

Balotelli suutis 91. minutil küll veel iluväravast Milani kaotusseisu vähendada, kuid viigini ei jõutud. Milani peatreener Massimiliano Allegri keeldus lõpuvile järel toimunut kommenteerimast. «Ma ei tea, mida öelda. Pole mõtet enam segadust tekitada, kohtunik on juba oma otsuse langetanud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles