Arsenal jääb kolmeks nädalaks ründajast ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott.
Theo Walcott. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpallikoondise ründaja Theo Walcott jääb klubi peatreeneri Arsene Wengeri sõnul kolmeks nädalaks meeskonna juurest eemale, sest vajab operatsiooni.

Walcott pidi kaasa tegema pühapäevases Inglismaa liiga kohtumises Stoke City vastu, aga Wenger jättis noore ründaja pingile, sest mees sai soojenduse ajal vigastada. Nüüdseks on selgunud, et Walcotti vaevab kõhulihastega seotud vigastus ja ta vajab lõikust.

«Theo jääb paariks nädalaks eemale. Tal on tekkinud probleem kõhuõõne tagaseinaga. Tegemist ei ole songaga, vaid lihtsalt väikese struktuurse probleemiga tema alakõhus,» selgitas Wenger Briti meediale.

«Tal on kolmapäeval Saksamaal kavas operatsioon ja kuna see on nii lihtne, siis alustame koheselt tema taastusraviga. Me oleme väga rahul, et probleemiga tegeletakse nii operatiivselt ja seetõttu ei pea ta liiga palju Arsenali mänge vahele jätma. Küll jääb ta aga kõrvale eesootavast mängust Inglismaa koondise ridades,» lisas Arsenali loots.

Klubi mängudest peab Walcott tribüünilt vaatama kohtumisi Swansea, Napoli ja West Bromiga, tema koha võtab sisse 18-aastane sakslane Serge Gnabry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles