Kaimar Saag särab Taani karikasarjas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag
Kaimar Saag Foto: SCANPIX

Vejle Boldklubi  jalgpalliklubi ridadesse kuuluvale ründajale Kaimar Saagile paistab Taani karikasari sobivat, kuna kolmapäeva õhtul õnnestus eestlasel taas karikavõistluste mängus väravavõrku sahistada.

Kui eelmises ehk 2. ringis lõi Saag Vejle Boldklubi eest kaks väravat, siis 3. ringi kohtumises sahises vastasmeeskonna Naestvedi võrk eestlase jala läbi ühe korra. Eestlase tabamus tõi 45. minutil tabloole 1:1 viiginumbrid, kirjutab Soccernet.ee.

Kuigi Vejlel õnnestus tugevusel kolmanda liigas palliva Naestvedi vastu 70. minutiks 3:1 juhtima minna, lasti kodupubliku toetust nautinud vastasel mänguseis viigistada ja kohtumine lisaajale viia.

66. minutil välja vahetatud Saag ei pidanud aga lõpuvile järel kurvastama, kuna tema meeskonnakaaslased ei jätnud eeldatavalt nõrgemale vastasele lisaajal võimalust ja kindlustasid 5:3 võiduga pääsu järgmisesse ringi.

Augusti alguses kümne kuu pikkuselt vigastuspausilt naasnud Saag on näidanud karikavõistlustel head resultatiivsust (kolme mänguga kolm väravat), kuid pole Taani esiliigas veel comeback'i teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles