Kapral Heiki Nabi tahab anda oma panuse riigikaitsesse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi sai omab alates tänasest kaprali auastet
Heiki Nabi sai omab alates tänasest kaprali auastet Foto: http://pildid.mil.ee

Täna kaitseväe peastaabis aset leidnud tseremoonial andsid kaitseväe juhataja kindralmajor Riho Terras ning staabi- ja sidepataljoni ülem major Renè Innos maadleja Heiki Nabile kätte kaprali auastmetunnused.

«Olen kaitseväelane ja kõrgema auastme saamine teeb mulle siirast rõõmu. Mõtlen tõsiselt pärast aktiivse sportlasekarjääri lõpetamist jätkata sõjalise hariduse omandamist, et anda oma panus riigikaitsesse,» ütles kapral Nabi auastme kättesaamisel.

«Spordirühmas teenimine annab sportlasele sotsiaalse kindluse ja võimaluse oma eesmärkide nimel maksimaalselt pingutada ning samas on see võimalus olla teistele kaitseväelastele eeskujuks,» lisas Nabi.

Kapral on kõrgeim sõduri auaste Eesti kaitseväes. Lisaks omistatud auastmele kinkis kindralmajor Terras Nabile kaitseväe juhataja meenemündi.

Kapral Heiki Nabi järgmised olulised võistlused leiavad aset juba kuu aja pärast 22. kuni 28. oktoobrini Iraanis Teheranis, kus tal on sõjaväelaste maailmameistrivõistlustel võimalus võtta revanš Ungari maailmameistrivõistlustel kuldmedali teeninud iraanlaselt Amir Aliakbarilt.

Kaitseväe spordirühm tegutseb alates 2006. aasta 1. veebruarist staabi- ja sidepataljoni koosseisus. Spordirühma eesmärk on spordi populariseerimine kaitseväes ja ühiskonnas tervikuna. Spordirühma kuulub praegu 18 tippsportlast. Samuti võimaldab teenistus spordirühmas perspektiivikatel noorsportlastest ajateenijatel osaleda treeningutel ja võistlustel.

Kaitseväe tegevteenistuses on kapral Heiki Nabi 2012. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles