Lotuse boss: Grosjean peaks Räikköneni lahkumist ära kasutama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean.
Romain Grosjean. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Lotuse meeskonna boss Eric Boullier kommenteeris tiimi järgmise aasta väljavaateid ning avaldas arvamust, et seni teise piloodina sõitnud Romain Grosjean peaks maksimaalselt ära kasutama Kimi Räikköneni lahkumist.

Kuigi tänavune vormelihooaeg on alles pooleli, vaatavad paljud tiimid juba järgmisesse aastasse, kus on ees ootamas mitmed muudatused: Ferrarist lahkuva Felipe Massa asemel hakkab Fernando Alonso kõrval sõitma Räikkönen ning praeguse võimsa valitseja Sebastian Vetteliga hakkab Red Bullis koos sõitma noor Daniel Ricciardo.

Lotuse meeskonna jaoks tähendab see esipiloodi lahkumist ning tiimi bossi arvates on see ideaalne võimalus Grosjeanile, kes saab oma võimeid demonstreerima hakata.

«Grosjeani positsioon (pärast Räikköneni lahkumist- toim.) ei ole mitte kindlam, aga see annab talle parema võimaluse ette astuda,» kommenteeris Boullier Autospordi ajakirjale.

«Kui sa oled noor sõitja ning võistled koos Kimiga, kellel on hea isiksus, karisma ja tulemused, siis see on väga hea keskkond üleskasvamiseks. Aga meeskonna esipiloodiks tõusta on keerulisem ning kuna Kimi on nüüd lahkumas, siis on Romainil hea võimalus näidata, milleks ta võimeline on,» lisas Boullier.

Grosjean on sarja üldarvestuses hoidmas hetkel kaheksandat kohta, Räikkönen on neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles