Inglismaa kõrgliiga jalgpallur lubab alasti ümber staadioni joosta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curtis Davies (vasakul) ja Fernando Torres.
Curtis Davies (vasakul) ja Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliiga uustulnuka Hull City jalgpallur Curtis Davies andis meedia vahendusel lubaduse, et kui nende meeskond lõpetab hooaja parem positsioonil kui tiitlikaitsja Manchester United, siis jookseb ta alasti ümber oma klubi koduväljaku.

Hooaega kahvatult alustanud ManU on hetkel liigatabelis alles 12. kohal, samas kui Hull City paikneb kaheksandal tabelireal. Kuigi peetud on alles kuus mänguvooru, jagas Davies juba lubadusi, mis olid suunatud hooaja lõpule.

«Kui me lõpetame kõrgema kohaga kui United, siis jooksen ma alasti ümber KC (Hull City staadion- toim.). Ma ei ole väga kindel, et see juhtub, aga on lihtsalt hea, et meil läheb hästi. See, et United on praegu nii madalal positsioonil, on liigas kõikidele šokiks,» rääkis Davies Daily Expressile.

Hoolimata suurtest lubadustest kinnitas Davies siiski tõsisemalt, et meeskonna eesmärgiks on jääda liigasse püsima. «Lõppude lõppuks proovime teha kõik endast oleneva, et saada tabelis võimalikult kõrge koht, ning loodetavasti saame võimalikult kiiresti turvalise koha,» lisas Davies.

Inglismaa liigat on hetkel 15 punktiga juhtimas Arsenal, kellele järgnevad 13 punktiga Liverpool ja Tottenham Hotspur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles