Ootamatu probleem võib Saksamaa vormelistaarilt võtta piloodikoha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg Sauberi roolis.
Nico Hülkenberg Sauberi roolis. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskond otsib tulevaks aastaks endale Jenson Buttoni kõrvale teist pilooti ning tugevaks kandidaadiks on peetud praegu Sauberi ridadesse kuuluvat sakslast Nico Hülkenbergi.

Kuna Sergio Perez pole suutnud McLareni roolis eriti silma paista, siis otsitakse tema asemel uut pilooti. Peamiseks kandidaadiks on peetud Hülkenbergi, kuid nüüd kirjutab Sport Bild, et sakslane on uue McLareni vormeli jaoks liiga raske.

Kuna McLareni järgmise aasta vormel kaalub ligi 50 kg praegusest rohkem, siis on 74 kg kaaluv Hülkenberg nende masina jaoks liiga raske. Vormelipiloodi ideaalseks kehakaaluks peetakse 60-65 kg.

Samas tunnevad ka teised tipptiimid Hülkenbergi vastu huvi ning teiste seas on talle silma peale pannud Lotuse meeskond, kust lahkub hooaja lõppedes Kimi Räikkönen. Samas on Lotusega seostatud ka Ferrarist lahkuvat Felipe Massat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles