Pljuštšenko tähistas EM-kulda varajaste hommikutundideni

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pljuštšenko.
Jevgeni Pljuštšenko. Foto: Liis Treimann

Eile õhtul Tallinnas iluuisutamise meeste üksiksõidus Euroopa meistriks kroonitud venelane Jevgeni Pljuštšenko medalipidu venis nii pikaks, et väsinud mees ei jõudnud täna hommikul toimunud uisutajate suurele show-tuuri tutvustavale üritusele.

«Pidutsesime hommikul kella kuueni – ilma alkoholita,» rääkis nüüdseks kuuekordse Euroopa meistri mänedžer Ari Zakarjan. «Istusime väikse seltskonnaga, ajasime juttu ja olime lihtsalt rõõmsad. Pljuštšenko jäi pärast teise hotelli oma abikaasa juurde.»

Vancouveris nelja aasta tagust olümpiavõitu korrata ihkava Pljuštšenko abikaasa on tuntud laulja Dima Bilani mänedžer Jana Rudkovskaja. Millises Tallinna hotellis kuulus paar puhkas, ei soostunud Zakarjan ütlema.

Samas kinnitas mänedžer, et Pljuštšenkot ning paljusid teisi iluuisutamise staare võib taas Tallinnas näha juba aprilli alguses. Pärast olümpiat ja MMi korraldatakse paar kuud kestev turnee, mis 4. aprillil jõuab ka Eesti pealinna.

Zakarjani sõnul saab Tallinnas ning ilmselt veel mõnes kohas ässade kõrval esineda ka Eesti üksiksõitja Jelena Glebova.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles