Pärnu langeb? Sirelpuu lõikusele, Kõresaar trotsib õlavalu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar (vasakul) ja Janis Sirelpuu.
Kardo Kõresaar (vasakul) ja Janis Sirelpuu. Foto: Elari Labe

Pole üllatus, kui suure tõenäosusega võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga põhiturniiri võitev Pärnu VK end vahegrupimängude järel palju madalamalt kohalt leiab.


Täna läheb Tallinnas doktor Madis Rahu juures parema põlve operatsioonile temporündaja Janis Sirelpuu, kes pole sel aastal palliplatsil käinud.



«Proovisime erinevaid ravivõimalusi, kuid treeningul käib äkilisi liigutusi tehes valu läbi,» lausus Sirelpuu, kellel hakkas ihuliige valutama novembri lõpus. Vasaku põlvega varem kaks korda lõikusel käinud 32-aastane ja 197 cm pikkune Sirelpuu ei saa Pärnut aidata enne aprilli.



Paremad lood pole ka teise kuurortlinna klubi palluri Kardo Kõresaarega, kes pidas viimase kohtumise detsembri lõpus karikafinaalis. Pooleteise kuu jooksul pole 22-aastase ja kahemeetrise nurgaründaja õlavalu taandunud.



«Oleme mitmeid taastumisvariante katsetanud, kuid rünnata ma ikka ei saa. Loodan siiski operatsioonita pääseda,» ütles Kõresaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles