Maarja Värv: mis saab Kaia Kanepist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Värv.
Maarja Värv. Foto: .

Eesti naiste tennise esireket Kaia Kanepi siples mullu karjääri sügavaimas mõõnas, kaotades järjest 12 matši, neist koguni 11 turniiride avaringis. Mullu novembris alustas ta aga koostööd endise tennisisti Mait Künnapiga lootuses, et noormehe treeneridebüüt annab uue hoo sisse ka tema tuhmuma hakanud karjäärile.


Aasta algus oli paljulubav – maailma edetabelis kuuekümne piirimaile langenud Kanepi alistas hooaja esimeses matšis tugeva hiinlanna Na Li, kes jõudis äsja lõppenud Austraalia lahtistel poolfinaali. Lisaks pidas Kanepi maha tasavägised lahingud Maria Kirilenko, Nadja Petrova ja Jie Zhengiga, kes kõik olid Austraalia lahtistel võimsas hoos.



Tundus, et Kanepi on end taas leidmas, koostöö treeneriga sujub ja kõik liigub tasapisi ülesmäge, ohumärgid hakkasid kaugusesse kaduma.



Kuni eilseni, mil selgus, et Künnap, Kanepi mänedžer Enn Pant ja suursponsorid lõpetasid temaga koostöö. Põhjuseks toodi ületamatud erimeelsused tiimi tuleviku osas. Mis täpsemalt juhtus, jääb esialgu selguseta, kuna ükski asjaosalistest kommentaare jagada ei soovinud. Millise põntsu see Kanepi karjäärile pani, näitab aeg. On see Eesti edukaima naistennisisti karjääri lõpp või suudab ta siiski august välja ronida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles