Ecclestone loodab Ralf Schumacherit F1-sarjas näha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Schumacher
Ralf Schumacher Foto: Photo4 / Scanpix

Vormel 1 sarja kommertsjuht Bernie Ecclestone toetab täielikult Stefan GP meeskonna püüdlusi ja soovitab neil palgata põhipiloodiks Ralf Schumacher.

Serbia võistkond, mille omanikuks on miljardär Zoran Stefanovic, tegutseb praegusel hetkel Kölnis paiknevas Toyota vanas tehases, vahendab sponest.ee. Nimelt on Stefan GP võistkonnal koostöölepe Jaapani autotootjaga nii vormeli kui mootori jaoks.

Nüüd on taas Ecclestone näidanud välja oma toetust Stefan GP'le ja usub täielikult, et nad võivad välja vahetada iga väljalangenud võistkonna.

«Ma ei usu, et US F1 ja Campos saavad selleks hooajaks valmis,» lausus Ecclestone. «Selle asemel hoian ühendust Stefaniga ja püüan neile kohta vormel-1 sarja leida. Ralf Schumacher oleks neile ideaalne piloot. Tal on kogemusi ja ta tunneb tiimi.»

Ralf Schumacher pole 2007. aasta järel Toyotast lahkumisest saadik vormel 1 sarjas võistelnud. Siiski näitas sakslane huvi naasmise vastu, kui ka tema vend Michael hakkas naasmist kaaluma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles