Bärengrub viibib Rootsi kõrgliigaklubi juures testimisel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Alo Bärengrub
Jalgpallur Alo Bärengrub Foto: SCANPIX
Norra esiliigaklubi Bodö/Glimti hingekirja kuuluv jalgpallur Alo Bärengrub viibib testimisel Rootsi kõrgliigasse kuuluva Trelleborgs FF juures.

«Olen juba Rootsis ning viibin klubi juures kolm päeva,» avaldas Bärengrub, kes lisas, et laupäeval ootab Trelleborgsi ees sõpruskohtumine Brondbyga.

Viimased kaks aastat Norras pallinud Bärengrubil on esiliigasse langenud Glimtiga lepingut alles veel kaks aastat. Mullu sai eestlane Glimti eest väljakule vaid kümnes Norra kõrgliiga kohtumises ning vähene mängupraktika on sundinud Bärengrubi uut koduklubi otsima.

«Tahtsin näha, millise võistkonnaga on tegemist ning nemad soovisid mind üle vaadata,» rääkis Bärengrub. «Neil on praegu vigastustega probleeme ning nad otsivad mängijat, kes oleks valmis mängima põhikoosseisus.»

Samas lisas keskkaitsja, et kuuldavasti on Trelleborgsi juures testimas käinud juba mitmed keskkaitsjad, kuid seni pole kellegagi veel lepingut sõlmitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles