Bärengrub ootab eestlasega rahule jäänud Trelleborgsi vastust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Alo Bärengrub
Jalgpallur Alo Bärengrub Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal Rootsi jalgpalli kõrgliigas mängiva Trelle­borgs FFi juures testimisel käinud Alo Bärengrub on oma praeguse tööandja Bodö/Glimti juures tagasi ning ootab rootslaste vastust.



«Ise jäin rahule ning sain ka positiivset tagasisidet,» rääkis Bärengrub. «Treener langetab otsuse minu palkamise osas selle nädala jooksul. Lisaks minule pidi tal olema veel üks mängija silmapiiril.»



Laupäeval osales Bärengrub Trelleborgsi ridades ka treeningmängus, kui kohtuti taanlaste Brondbyga. «Kaotasime matši 0:1, mina sain selles kohtumises mänguaega 90 minutit,» täpsustas keskkaitsja. «Jäin ise oma esitusega rahule ning ka teised olid minuga rahul.»



Viimased kaks aastat Norras pallinud Bärengrubil on esiliigasse langenud Glimtiga lepingut alles veel kaks aastat. Mullu sai eestlane Glimti eest väljakule vaid kümnes Norra kõrgliiga kohtumises ning vähene mängupraktika on sundinud Bärengrubi uut koduklubi otsima.



Samal ajal otsib uut tööandjat ka Eesti koondise paremkaitsja Enar Jääger, kes jaanuari lõpus lahkus vastastikusel kokkuleppel Itaalia esiliigas pallivast Ascolist.



«Praegu valitseb vaikus ja suurt millestki rääkida pole,» avaldas Jääger. «Eks tuleb eelkõige vaadata sinnapoole, kust variante tekib.»



Kui vahepeal oli päevakorral Jäägri liitumine Inglismaa tugevuselt neljandas liigas palliva Notts Countyga, siis praegu sellele võimalusele enam ei panustata.



Mängumehe sõnul loodab ta eelkõige kokkuleppele jõuda mõne Lääne-Euroopa klubiga, kuid rahulolu pakuks ka Norra ja Rootsi kõrgliiga pakkumised.



«Kuna olen vabaagent, on mul võimalus veel kõikide meeskondadega läbi rääkida,» lisas Jääger.



Eelmise koduklubi Ascoli ridades sai Jääger poole aasta jooksul väljakule vaid viies kohtumises. «Otsus, et ma võistkonnast lahkun, oli mõlemapoolne,» selgitas Jääger. «Põhjust, miks ma Itaalias läbi ei suutnud lüüa, ei oskagi konkreetselt välja tuua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles