Stepanov hakkab Himkiga läbirääkimisi pidama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Stepanov (sinises)
Andrei Stepanov (sinises) Foto: TopFoto/SCANPIX
Viimati Aserbaidžaani jalgpalliklubi Bakuu Neftši hingekirja kuulunud keskkaitsja Andrei Stepanov käis Venemaa esiliigaklubi FK Himki juures testimisel ning hakkab nüüd meeskonnaga läbirääkimisi pidama.

«Laupäeval lendasin meeskonna treeninglaagrisse Küprosele ning eile saabusin Eestisse tagasi,» rääkis Stepanov. «Nemad on valmis alustama läbirääkimisi ning kui suudame kokkuleppele jõuda, siis olen valmis ka lepingu sõlmima.»

Stepanov on ka varasemalt Himki rivistusse kuulunud, kuid toonase ajaga on mõndagi muutunud. «Klubi eelarve on kordades väiksem kui mullu,» avaldas keskkaitsja. «Võistkonnal on ainult mõne mängijaga leping. Pooled meeskonna juures olnud mehed olid seal testimisel. Kõigepealt tahaks teada, millised on võistkonna eesmärgid.»

Samas leidis Stepanov Venemaa klubi jures ka positiivseid asju. «Kindlasti saaks seal mängupraktikat, mida mul viimasel ajal on väga vähe olnud. Lisaks ei asu Moskva Eestist väga kaugel,» lisas mängumees.

Endise Eesti koondislase võimalik liitumine või mitteliitumine Himkiga peaks saama selgeks järgmisel nädalal.

«Kolmapäeval lendab meeskond Türki treeninglaagrisse ning selleks ajaks peaks asi selgeks saama. Kui mina Türki lähen, siis lepinguga,» avaldas Stepanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles