USA võrkpallurid alistasid tulises lahingus poolakad

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: Internet.

Rio de Janeiros jätkuva Maailmaliiga teise vooru keskses kohtumises alistas USA viiegeimilises kohtumises Poola.

Pärast homset Serbia – Poola kohtumist selgub, kas USA jääb F-grupi liidriks, kirjutab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehekülg.

Poola tuli viiendas geimis välja 10:12 kaotusseisust ja seisul 14:13 oli neil lüüa matšpall, kuid mänguvahend takerdus jänkide blokki.

Kohtumise lõpetas William Priddy ässpalling – 16:14.

USA võinuks otsustava vaatuse kindlamalt võita, kuid seisul 12:10 lõi kapten Thomas Hoff poolakate servi vastuvõtust üle tuleva palli tühja võrgu pealt auti.

E-grupis on seis selgem.

Venemaa käis 3:0 üle Jaapanist ning tõenäoliselt ei saa viimati nimetatud homme viimases voorus vastu Brasiiliale, mis tähendab, et võõrustajad võtavad meie idanaabrite ees esikoha.

«Spordiloogika ütleb, et tugevamal võistkonnal on rohkem võimalusi võita,» märkis Venemaa koondise peatreener Vladimir Alekno.«Täna olime Jaapanist tugevamad.»

«Tahtsime paremini mängida. Venemaa blokk töötas teises ja kolmandas geimis erakordselt hästi. Meie kaitsemäng jättis aga soovida,» ütles Jaapani juhendaja Hideo Hagiwara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles