Räikkönen sattus kaassõitja kriitikatule alla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button (keskel) ja Kimi Räikkönen (paremal).
Jenson Button (keskel) ja Kimi Räikkönen (paremal). Foto: SCANPIX

2009. aastal vormel-1 sarjas maailmameistriks kroonitud britt Jenson Button kritiseeris tänase Lõuna-Korea vormel-1 etapi kvalifikatsiooni järel Lotuse pilooti Kimi Räikköneni.

Button sai tänases kvalifikatsioonis kirja 12. aja, kuid tänu Mark Webberi karistusele tõusis ta ühe koha võrra. Siiski oli ta pahane Räikköneni peale, kuna briti arvates rikkus just soomlane tema tänase võistluse ja tal oleks olnud võimalik jõuda kolmandasse sessiooni.

«Ma olin oma viimasel kiirel ringil Kimi taga. Terve päev oli liiklus väga tihe,» rääkis Button Autosportile. «Olin 11. ja 12. kurvis tema taga, need on kiired kurvid, seega mõjutas see minu esitust.»

«Sellest on kahju, kuna Kimi oli minemas boksi, kuid sellised need asjad on. Kaotasime umbes kümnendiku või isegi rohkem. Seega oleksin võinud vabalt jõuda kolmandasse sessiooni,» pahandas Button.

Samas tunnistas britt, et McLaren ei olegi praegu eriti rohkemaks võimaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles