NFL tuleb suure hooga Euroopasse: järgmisel aastal mängitakse Londonis kolm mängu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minnesota Vikingsi mängijad tänavu Wembley staadionil touchdown'i tähistamas.
Minnesota Vikingsi mängijad tänavu Wembley staadionil touchdown'i tähistamas. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFL teatas oma kodulehel, et 2014. aastal peetakse Londonis Wembley staadionil kolm NFLi põhihooja kohtumist.

Käimasoleval hooajal on Londonis juba peetud üks põhihooaja kohtumine, kui Minnesota Vikings alistas Wembley staadionil 83 518 pealtvataja ees 34:27 Pittsburgh Steelersi.

NFLi komissar Roger Goodell teatas täna, et järgmisel hooajal peavad Jacksonville Jaguars, Atlanta Falcons ja Oakland Raiders ühe põhihooaja kohtumise Londonis. Seni ei ole veel teada vastased ega ka kohtumiste toimumise kuupäevad. Need peaksid selgeks saama juba käimasoleva hooaja jooksul.

«Suurbritannias paiknevad fännid on näidanud, et nad armastavad ameerika jalgpalli. Tänavu toimub Londonis kaks mängu ja mõlema kohtumise piletid müüdi kiiresti välja,» teatas Goodell.

Sel pühapäeval kohtuvad Wembley staadionil Jaguars ja San Francisco 49ers. Jaguars peab ühe kodumängu Londonis ka 2015. ja 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles