Otepääl toimub 2015. aasta laskesuusatamise EM

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

2015. aasta jaanuaris leiavad Otepääl aset laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused. EM on jätkuks varasemalt Eestis läbi viidud rahvusvahelistele laskesuusavõistlustele. Viimati peeti Otepääl selle aasta jaanuaris IBU CUPi osavõistlus, millest said osa 32 riigi esindajad.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon ja Otepää võistluste korralduskomitee on leidnud igakülgset tunnustust ja äramärkimist, kui väga heal tasemel rahvusvaheliste võistluste korraldaja. Rahvusvahelise Laskesuusatamise Liidu poolt Euroopa meistrivõistluste korraldusõiguse andmine Eestile on selle kinnituseks.

ELSF president Aivar Nigol ütles, et võistlused saavad toimuma uuenenud Tehvandi Spordikeskuse laskesuusatamise staadionil. «Viimaste aastate kompleksi areng on tänu sihtasutuse juhtkonnale olnud muljetavaldav - valmimas on uus lasketiiru peahoone, tunnel lasketiiru ja peahoone vahel ja täiendavad ruumid tehnikale,» märkis Nigol. «2013. aastal paigaldati lasketiiru elektroonika ning uuendati lasketiiru tehnilist varustust. Sihtasutus on teinud selle nimel kõik, et laskesuusatajatel oleksid Tehvandil head treening- ja võistlustingimused.» 

Võistluste korralduskomitee on tänaseks oma tegevustega alustanud.  Euroopa Meistrivõistlustele on oodata kuni 40 riigi sportlased.  Operatiivset infot ja ettevalmistuste kulgu saab edaspidi jälgida spetsiaalselt võistluste jaoks avatud koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles