Ronaldo kallim avaldas kuuma fotosessiooni järel piinliku saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Shayk
Irina Shayk Foto: Irina Shayk, Instagram

Maailma ühe parima jalgpalluri Cristiano Ronaldo supermodellist kallim Irina Shayk andis ajakirjale Vman intervjuu, kus rääkis oma suhtest jalgpallistaariga ning sellest, et Ronaldo on tema jaoks väljakul kunstnik. Samas lisas ta piinlikkusega, et tegelikult naudib ta tennise vaatamist rohkem, kui jalgpalli jälgimist.

Kas Ronaldo vaatamine jalgpalli mängimas on sarnane maailva kunstniku jälgimisega? «Absoluutselt! Ma olen alati olnud suur spordifänn. Ma võib-olla ei tohiks seda öelda, kuid mulle meeldib tennist isegi rohkem vaadata (kui jalgpalli),» rääkis ta pärast üle maailma laineid löönud fotosessiooni, kus venelanna poolalasti poseerib.

See, et tema kallim on maailmakuulus jalgpallistaar Shayki ei häiri. «Kui armastad kedagi ja oled suurepärases suhtes, siis ei sa ei tunne avalikkuse survet. Inimesed küll proovivad meid segada, kuid me oleme ehitanud enda ümber seina. Kõik, mis on oluline, jääb nende seinte vahele.»

Vaata fotoseeriat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles