Keel: oleme nii kõvad, et võime kodusaalist loobuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri võrkpalliklubi peatreener Avo Keel.
Selveri võrkpalliklubi peatreener Avo Keel. Foto: Liis Treimann

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga vaheturniiri võitnud Tallinna Selver langetas omapärase otsuse, nimelt korraldada Final Four esimest korda Pärnus.



Selveri mänedžeri Kaupo Torro sõnul on Audentese spordihalli 20.–21. märtsini hõivanud Eesti Energia võrkpalliturniir ning Kuressaares asuva teise kodusaali asemel otsustati turniir korraldada Pärnus.

«Majanduslikult olnuks soodsam viia võistlus Kuressaar­de, kuid liiga arengu ja publiku seisukohalt on Pärnu parim variant,» lausus Torro.

«Oleme nii kõvad, et võime kodusaalist loobuda,» lisas kolmel viimasel aastal Selveri tiitlini tüürinud peatreener Avo Keel muheledes.

Selveri kõrval on koha poolfinaalis taganud Riia Lase. Kaks ülejäänud meeskonda selguvad veerandfinaalide põhjal.

Selveri valik paneb pingekoorma veerandfinaalis Ozol­nieki Biolarsiga vastamisi mineva Pärnu õlule. Turniir kaotaks oma sära, kui võõrustaja nelja parema sekka ei jõua. Samas kinnitas Torro, et otsusele jäädakse truuks ka siis, kui kuurortlinna klubi peaks Biolarsile alla jääma.

Pärnu seis pole kõige roosilisem, sest jalavigastuse tõttu jätsid eilse Selverile 2:3 kaotatud kohtumise vahele Ardo Lünekund ja Asko Esna, keda asendas õlavaluga võitlev Kardo Kõresaar. Lisaks väänas hüppeliigest Aivar Silm ja lahtine on, millal saab mänguvalmis põlvelõikusest taastuv Janis Sirelpuu.

Teises veerandfinaalis kohtub TTÜ Pere Leivaga. Kahemängulise seeria kohtumised peetakse sel nädalal. Kui geimide suhe jääb võrdseks, võetakse appi nn kuldne geim.

TABLOO
Laupäev: Tallinna Selver – Riia Lase 3:0 (27, 12, 21), Ozolnieki Biolars – Tartu Pere Leib 0:3 (-19, -20, -22)
Pühapäev: TTÜ – Lase 0:3 (-21, -22, -14), Pärnu VK – Selver 2:3 (17, -22, 18, -21, -16)
Ülemine vahegrupp: Selver 15 punkti, Lase 13, Pärnu 7, TTÜ 1
Alumine vahegrupp: Pere Leib 9, Biolars 9, Rakvere Grossi Toidukaubad 5, Valio Võru VK 4, Daugavpilsi Universitate 3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles