Romanenkov sai MM-debüüdil 36. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Romanenkov ja tema treenerist ema Oksana Romanenkova Torinos hindeid kuulates.
Viktor Romanenkov ja tema treenerist ema Oksana Romanenkova Torinos hindeid kuulates. Foto: Reuters / Scanpix

Iluuisutamise maailmameistrivõistlustel Torinos MM-debüüdi teinud Viktor Romanenkov teenis kohtunikelt lühikava eest 44,17 punkti.

16-aastase Romanenkovi isiklik rekord 50,68 punkti on püstitatud mullu Poolas juunioride GP-etapil. Jaanuaris Tallinnas peetud EMil esimest korda täiskasvanute seas võistelnud Romanenkov kogus kodujääl 47,60 punkti.

Romanenkov lõpetas MM-debüüdi 46 mehe seas 36. kohaga.

«Soojendusel oli kõik hästi ja läksin kava sõitma, kui tundsin, et mu parem uisk üldse ei sõida,» rääkis Romanenkov intervjuus ETV-le. «Ei saanud normaalselt enne hüppeid keskenduda. Oli väga raske sõita muidugi.»

Lühikava järel on liidrikohal jaapanlane Daisuke Takahashi, Vancouveri olümpial pronksi võitnud Takahashi teenis 89,30 punkti. Teine on kanadalane Patrick Chan 87,80 punktiga ning kolmas prantslane Brian Joubert 87,70ga. Vabakava pääseb esitama 24 paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles