Perez kritiseeris Pirellit: rehvide plahvatamine ei ole normaalne

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Perez.
Sergio Perez. Foto: AFP / Scanpix

Pärast möödunud nädalavahetusel sõidetud Lõuna-Korea vormel-1 etappi kritiseerisid mitmed piloodid Pirelli rehve ning nende vastupidavust. Nüüd on oma kriitikaga välja tulnud ka Sergio Perez, kelle rehv keset Korea GP-d lõhkes.

Lõuna-Koreas tuli 31. ringil rajale turvaauto, sest McLareni piloodil Perezil lõhkes rehv. Kannatada sai ka masina esitiib ning rajale jäid mitmed auto küljest pudenenud jupid.

Pärast etappi kritiseerisid Pirelli rehve nii Fernando Alonso kui Mark Webber ja nüüd on oma arvamuse välja öelnud ka Perez. «See (rehvide kulumine- toim.) on midagi, millega kõik sõitjad peavad harjuma ning halvast olukorrast parima võtma. Muidugi on väga frustreeriv, kui sa proovid mõnest autost ette saada rohkem kui ühe või kahe ringi jooksul ning hävitad sellega täielikult oma rehvi,» rääkis Perez.

«Aga mis on täiesti vastuvõetamatu, on see, et me näeme rehve plahvatamas. Usun, et see on täiesti lubamatu meeskondade ja sõitjate suhtes,» lisas Perez.

Teistest pilootidest kritiseeris Alonso Pirelli rehvide kvaliteeti ning Webber väitis, et rehvitootja ei hooli sõitjatest.

Järgmine vormel-1 etapp sõidetakse juba sel nädalavahetusel Jaapanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles