Õnnetu Azarenka: miks meeste ohkimine kedagi ei häiri?

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka.
Victoria Azarenka. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma teine reket Victoria Azarenka kommenteeris tema pihta käivat kriitikat ning avaldas arvamust, et mehed häälitsevad tennist mängides sama palju kui naised.

Valgevenelannat on korduvalt mõnitatud selle eest, kuidas ta väljakul löökide ajal karjub ning ohib. Samamoodi on kriitika osaliseks saanud mitmed teised naistennisistid, teiste hulgas Maria Šarapova ja Serena Williams.

Azarenka sõnul pole selline kriitika aga aus, sest mehed käituvad väljakul samamoodi, ent nendest ei räägita. «Tennises on see veider, et kõik virisevad selle üle, et mängijad ohivad väljakul, aga kui vaadata teisi spordialasid, siis seal on samamoodi,» rääkis Azarenka. «Ka meeste tennises on see sama. Vaadake Rafael Nadali ja Novak Djokovici: kui intensiivne see (viimane US Openi finaalmäng) oli? Aga sellest ei räägi keegi. See ei ole minu arust loogiline,» lisas valgevenelanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles