Sami Khedira ülestunnistus: olen harjunud olema Reali patuoinas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira.
Sami Khedira. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi keskväljamees Sami Khedira tunnistas, et on Hispaania suurklubis õnnetu ning harjunud sellega, et temast tehakse halva seisu juures patuoinas.

26-aastane Khedira ühines Stuttgarti meeskonnast Realiga 2010. aastal ning on igal hooajal teeninud oma esituste eest kriitikat. Lisaks on sakslast seostatud pidevalt üleminekutega Arsenali, Chelseasse, Manchester Unitedisse või Pariisi Saint-Germaini, kuigi noormehel on olnud head suhted nii meeskonna endise peatreeneri Jose Mourinho kui ka praeguse juhendaja Carlo Ancelottiga.

Spordiajakirjale Kicker antud usutluses tunnistas Khedira, et Hispaania meedia on talle alati liiga teinud. «Tunnen, et Hispaania ajakirjandus on mind halvasti kohelnud. Ma ei ole kunagi kuulunud nende lemmikute hulka. Alustasin hooaega pingilt ning olen jälle patuoinas,» kurtis Khedira. «Mind ei hinnata isegi siis, kui mu esitused on head. Ma ei ole hispaanlane ega maksnud palju ja olen Mourinho jünger,» tõi sakslane enda arust välja põhjused, miks hispaanlased teda ei armasta.

Käesolevast hooajast rääkides arvas Khedira, et meeskond pole Ancelotti käe all veel oma rütmi leidnud. «Me ei mängi hästi. Meil on olnud paremaid hetki, aga suurema osa ajast mängime liiga keeruliselt ja liiga individuaalselt. Ma ei tea, kas see on aja või millegi muu küsimus, aga me pole senini ennast meeskonnana leidnud. Peame kiirelt oma vormi parandama. Barcelona mängib püsivalt hästi ja Madridi Atletico on senini võitnud kõik mängud,» kommenteeris Khedira olukorda, kus Real on koduses liigas alles kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles