Madridi Real: valmistume järjekordseks suurostuks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao (paremal) on jalgpallimaailma üks säravamaid ründajaid.
Radamel Falcao (paremal) on jalgpallimaailma üks säravamaid ründajaid. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi president Florentino Perez rääkis Hispaania jalgpallisaates Punto Pelota, et nad võivad järgmisel suvel osta AS Monaco ründetuusa Radamel Falcao. Perez välistas võimaluse, et nad ostavad Falcao juba jaanauris, kuid avaldas, et suvel on see võimalus täiesti reaalne.

Sel suvel liikus Falcao Madridi Atleticost 60 miljoni euro eest Monacosse ja juba siis räägiti võimalusest, et Falcao võib järgmisel aastal sealt juba Reali siirduda. Loe, miks Falcao üldse Monacosse müüdi.

«Ta ei liitu meiega jaanuaris, kuid see võib juhtuda juunis. Kes teab?» sõnas Perez 27-aastase ründetuusa kohta. «Miski ei ole võimatu, kuid selleni on veel aega. Falcao on suurepräane mängija ja ma tean, et ta tahab Realis mängida. Ma olen sellest teadlik, see on normaalne, kuna nad ütlesid mulle seda.»

Real vajab suvel kindlasti meeskonna ründeliini täiendust, kuna praegune esiründaja Karim Benzema pole suutnud ootustele vastavalt esineda ning teine ründeäss Gonzalo Higuain müüdi suvel Napolisse. Samas on räägitud ka Benzema võimalikust müügist.

«Mul on kõikidesse meie meeskonna mängijatesse usku. Karim on suurepärane mängija ja me saame tema eest pidevalt pakkumisi, igal suvel,» teatas Perez. «Võib öelda, et otsustajaks on peatreener.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles