U19 koondis lõpetas valiksarja viigiga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kaasanis jõudis täna lõpule U-19 jalgpallikoondiste EM-valikturniir. Pärast kahte esimest vooru juhisid alagruppi 6 punktiga Venemaa ja Ukraina, Eestil ja Maltal oli punktiarve avamata.

Senistes mängudes oli Eesti pakkunud nii Ukrainale, kui ka Venemaal visa vastupanu ja asunud mõlema vastu ka juhtima, aga kokkuvõttes oleme siiski kaotusega leppima pidanud. Malta koondis pole senini väravat lüüa suutnud, kirjutab jalgpall.ee.

Tänastes mängudes piisas Venemaale esikoha ja Eestile kolmanda koha tagamisest viigist. Ja mängud Eesti - Malta ja Ukraina - Venemaa lõppesidki vastavalt 2:2 ja 1:1.

Eesti asus küll Kevin Kauberi ja Bogdan Vaštšuki väravatest kaks korda juhtima, kuid Malta suutis siiski mõlemal puhul viigistada.

EESTI - MALTA  2:2

Väravad: 12. Kevin Kauber, 75. pen. Bogdan Vaštšuk - 33. Godwin Mckay, 84. Jurgen Debono

Eesti: Matvei Igonen, Sten Sinisalu, Vladimir Avilov (59.Kevin Aloe), Lauri Välja, Joseph Saliste, Pavel Marin, Kaspar Paur (69.Karl Johann Reitalu), Bogdan Vaštšuk, Kevin Kauber, Rauno Sappinen, Frank Liivak.

Malta: Philip Shranz, Dion Fava, Karl Micallef, Kurt Zammit, Timothy Tabone Desira (66. Ryan Gilmour Cassar), Neil Chetcuti (45. Clyde Cumbo), Kyle Cesare, Ryan Spiteri (77. Jurgen Debono), Godwin Mckay, Llywelyn Cremona, Jurgen Degabriele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles