Ronaldo, Suarez, Ibrahimovic, Ribery – kes nendest staaridest jääb MMilt kõrvale?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Cristiano Ronaldo suudab Portugali koondise läbi play-off'i MMile aidata.
Kas Cristiano Ronaldo suudab Portugali koondise läbi play-off'i MMile aidata. Foto: SCANPIX

Jalgpalli tiitlivõistluste eel loodetakse ikka, et kõik suuremad staarid oleksid finaalturniiril esindatud, kuna siis on tagatud turniiri vastu suurem huvi. Kui praeguseks on suurem osa favoriite endale pääsme MMile taganud, siis mitmete suurte staaride koondised peavad oma MM-küpsust veel tõestama.

Kui maailma parima jalgpalluri Lionel Messi kodumaa Argentina on endale finaalturniiri pileti taganud, siis tema suur konkurent Cristiano Ronaldo peab Portugali koondise ridades oma MM-küpsust veel tõestama.

Lisaks Ronaldole saab novembri keskpaigas Euroopa play-off’ides väljakutel näha veel mitmeid superstaare, kelle MMilt puudumine oleks kindlasti suur löök nii korraldajatele kui ka televaatajetele. Nii asuvad play-off’is MM-piletit jahtima veel Zlatan Ibrahimovic Rootsi koondises, Franck Ribery Prantsusmaa tiimi ning Luka Modric Horvaatia koondise koosseisus.

Kaheksa play-off’i jõudnud Euroopa koondist saavad asetuse homme, kuid prognooside kohaselt kuuluvad asetatud meeskondade sekka Horvaatia, Portugal, Kreeka ja Ukraina. Asetamata on seega Prantsusmaa, Rootsi, Rumeenia ja Island. Seega on võimalus, et mõned superstaarid lähevad juba play-off’is vastamisi ja seega jääb loetelust nagunii keegi MMilt kõrvale.

Play-off’is peab väljakule astuma ka Uruguay koondise staariarmee. Eelmise MMi neljas tiim peab eesotas Luis Suarez’i ja Edinson Cavaniga vastamisi minema Jordaaniaga.

Aafrikas ei ole ükski finaalturniirile pääseja veel selge, kuid Aafrika koondistest kõige nimekaima koosseisuga Elevandiluurannik on praeguse seisuga teel MMile – play-off’i avamängus alistati Senegal 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles