Ovetškin ja Bäckström vedasid Washingtoni tähtsa võiduni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Ovetškin
Aleksandr Ovetškin Foto: AP/Scanpix
Jäähokiliigas NHL põhihooaja võitnud, ent play-off'i mõneti ootamatu kaotusega alustanud Washington Capitals alistas ööl vastu pühapäeva Montreal Canadiensi 6:5 ning viigistas seeria 1:1-le.

Capitals jäi esimest kahte veerandit suurepäraselt mänginud Montreali vastu koguni 1:4 kaotusseisu. Täbaras seisus koondas pealinna meeskond oma väed ning rootslane Nicklas Bäckström ja venelane Aleksandr Ovetškin asusid vastaste meeskonda lammutama, kirjutab ERR Sport.

Backström viskas kaks väravat ja andis ühe väravasöödu, Ovetškin lisas ühe tabamuse ning kolm väravasöötu ning John Carlsoni värav poolteist minutit enne normaalaja lõppu viis kohtumise 5:5 viigini ja lisaajale. Kui lisaajast oli mängitud napid 30 sekundit, võisid Capitalsi mängijad taas käed taeva poole tõsta, kuna täpne oli mängu kangelaseks tõusnud Backström.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles