Cavaliers ja LA Lakers kaotasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Cavaliersi keskmängija Shaquille O'Neal
Cleveland Cavaliersi keskmängija Shaquille O'Neal Foto: SCANPIX

NBA play-off’ides teenisid ööl vastu reedet kaotused eeldatavad tiitlinõudlejad. Cleveland Cavaliers jäi võõrsil alla Chicago Bullsile 106:108 ja Los Angeles Lakers samuti võõrsil Oklahoma City Thunderile 96:101.

Bulls juhtis vahepeal juba 21-punktiga, kuid Cavaliersi viimaste minutite kolmesed ja võõrustajate ebaõnn vabaviskejoonel andsid teatud võimaluse ka vastastele.

Cavaliersi mängumees Mo Williams tabaski 3,8 sekundit enne kohtumise lõppu üliolulise kolmese, vähendades vahe minimaalseks 106:107. Kui Bullsi mängumees Luol Deng tabas järgneval rünnakul kahest vabaviskest vaid ühe, tekkis võimalus veel ka Cavaliersil, kuid Anthony Parkeri keskjoonevise ei tabanud.

Mängude seisu 2:1-le vähendanud Bullsile viskas Derrick Rose 31 punkti, Kirk Hinrich lisas 27 silma.

Kaotajate poolelt tegi taaskord silmapaistva esituse LeBron James, kes viskas 39 punkti, võttis 10 lauapalli ja andis 8 resultatiivset söötu. Maurice Williams toetas Cavaliersi 21 silmaga.

Thunderi resultatiivseim mängija Lakersi vastu oli Kevin Durant 29 punkti ja 19 lauapalliga. Kaotajate parim oli 24 silma visanud Kobe Bryant. Poolfinaalseis on nüüd 2:1 Lakersi kasuks.

Neljapäeval peeti veel ka kolmas kohtumine, milles Phoenix Suns alistas Portland Trail Blazersi 108:89. Seeriat 2:1 juhtima asunud Phoenixi parimana kogus Jason Richardsoni 42 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles