Pelé andis välja 15 kilo kaaluva hiigelraamatu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelé esitles hiigelraamatut.
Pelé esitles hiigelraamatut. Foto: SCANPIX

Maailma kõigi aegade parimaks jalgpalluriks peetav brasiillane Pelé andis välja oma karjääri kirjeldava hiiglasliku raamatu, mis jääb paraku miljonitele tavalistele fännidele kättesaamatuks unistuseks.

Nimelt kaalub uhke koguteos 15 kilo ja maksab röögatu summa – 1225 eurot. Raamatu pealkiri on «1283», mis märgib Pelé karjääri jooksul löödud väravate arvu. Teosest leiab enam kui 500 pilti ja 1283 tekstilõiku, kauba peale saab aga jalgpallitähe omakäelise autogrammi. Kes siiski tunneb, et 1225-eurone hind on nii väärika raamatu eest liialt madal, võib veel 50 eurot juurde maksta ja omandada legendaarse foto, kus Pelé jälgib jalgpallimatši.

«Kõigi nende fotode läbivaatamine oli minu jaoks väga tundeline, sest mulle meenusid kõik inimesed, kes on mind läbi elu armastanud ja toetanud: perekond, sõbrad, meeskonnakaaslased ja fännid,» kommenteeris 72-aastane jalgpallilegend raamatu valmimist Twitteri vahendusel. Teost esitletakse lisaks Sao Paolole veel ka New Yorgis, Londonis ja Dubais, see tuleb valitud poodides müügile järgmisel esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles