Haye homofoobse sõnavõtu teinud kaasmaalase kohta: Fury on idioot

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Endine poksimaailma raskekaalu tšempion David Haye kommenteeris hiljuti homofoobsete kommentaaridega lagedale tulnud Tyson Fury käitumist ning lubas poksirigis kaasmaalasele koha kätte näidata.

Haye rääkis ajalehele The Sun, et tema arvates läks Fury üle piiri oma viimaste konmmentaaridega, mis puudutasid mitmeid poksimaailma suurnimesid. «Ma loen päevi ajani, kui saan astuda poksiringi ja karistada Furyt selle eest, milline idioot ta on,» rääkis Haye. «Tema viimane homofoobne sõnavõtt minu, Lennox Lewise ja vendade Klitškode suunas oli juba liig, mis liig,» lisas 32-aastane Haye.

Fury avaldas nädalapäevad tagasi Twitteris postituse, milles ta kommenteeris legendaarse Lewise plaani astuda tagasi poksiareenile ning lüüa noor 25-aastane Fury nokauti. «Lennox Lewis, sa ei oleks isegi oma parimatel päevadel mulle vastu saanud, veel vähem siis nüüd, kui oled juba vanaisa! Peale selle on ka Klitško p*de ega poksiks minuga kunagi!! Lennox Lewis ja Vlad Klitško on 100% homoseksuaalid!!» seisis Fury postituses, mille ta hiljem Twitterist eemaldas.

Haye avaldas arvamust, et Fury virtuaalne kommentaar on näide mehe argusest. «Alles paar nädalat varem istus Fury Lennoxiga koos telesaates ja väga mugavalt ei öelnud ta seal sõnagi. Fury istus seal ja nägi välja nagu närviline teismeline poksifänn, kes tunneb Lewise vastu aukartust. Miks ei olnud Furyl piisavalt julgust, et öelda Lewisele seda otse näkku? Ma arvan, et lihtne vastus sellele on asjaolu, et Lennox oleks talle mõistuse pähe tagunud ja seda isegi 48-aastaselt,» rääkis Haye.

Fury ning Haye kohtuvad poksiringis omavahel 8. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles