Maldonado Lotusesse, Massa Williamsisse?

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Williamsi vormel-1 meeskond pole väidetavalt rahul Pastor Maldonado esitusega ja võimalik, et tema asemel tuuakse uueks hooajaks tiimi Felipe Massa, vahendab motorsport.com.

«Maldonado teeb siiani liiga palju vigu,» sõnas Williamsi meeskonna mänedžeri Dickie Stanford. «Näiteks Koreas ütlesime talle korduvalt, et ta oleks ettevaatlik ja hoiduks riskidest. Ent mida tema tegi? Kihutab nagu hull ja lõhub rehvid kolme ringiga.»

Väidetavalt on Maldonado koos oma suursponsori PDVSAga jahtimas Kimi Räikkönenist vabanevat kohta Lotuses. Kuigi PDVSA-l on kehtiv leping Williamsiga, on nad selle lõpetamise osas kõnelusi pidamas. Samas on teada, et Lotusega on liitumise osas läbirääkimisi pidanud ka Nico Hülkenberg.

Ferraris oma koha Räikkönenile kaotav Massa on samal ajal kokku saanud 6 miljoni euro suuruse sponsorpaketi ning otsib hetkel tulevaks hooajaks sõitjakohta. Usutavasti on tema üks võimalikke kosilasi just Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles