Kehra alistas käsipalli meistriliigas Viimsi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra mängijad.
Kehra mängijad. Foto: Liis Treimann

Eesti Käsipalliliit ja Postimees alustavad koostööd, mille kohaselt jõuavad Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste mängud Postimees.ee vahendusel huvilisteni. Esimene ülekanne toimus juba täna, kui omavahel kohtusid mullune hõbe HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja pronks HC Viimsi/Tööriistamarket.

Kehra pani oma paremuse maksma numbritega 33:28 (16:10).

Kehra peatreener Jüri Lepp kiitis oma hoolealuseid. «Põhikoosseisu tänase tegevusega jäin enam-vähem rahule. Vahe hakkas vähenema siis, kui hakkasime mänguaega ka noorematele andma ning vahetasime väravavahti. Kokkuvõttes saime kindla võidu, vastasel erilist lootust polnud,» rääkis Lepp.

Viimsi juhendaja Ain Pinnonen samuti üleliia kriitiline ei olnud: «Kehra väravas tegi hea partii Mikola Naum. Esimesel poolajal oli periood, kus Naum sooritas häid tõrjeid, mille pealt nad said kiirrünnakuid. Poolaja kaotasime kuuega ja mängu viiega. Seega kõige hullem seis ei olnud.»

Kehra poolt viskasid Marko Slastinovski ja Rando-Juku Sirkas kuus väravat, Viimsi resultatiivseimad olid seitsme väravaga Aleksander Oganezov ja Priit Poks.

Tabeliseis 5. vooru järel: Põlva Serviti 10, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10, Värska Originaal 8, HC Viimsi/Tööriistamarket 6, Aruküla SK 4, Viljandi HC 2, SK Tapa 0, Audentes 0 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles