Ecclestone: Vettel on parem kui Senna

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 boss Bernie Ecclestone avaldas arvamust, et kuningliku sarja tänane valitseja Sebastian Vettel võib olla parem kui varalahkunud Ayrton Senna.

«Keegi ei tea, kui palju meistritiitleid Senna oleks võitnud, kuid Vettel on ilmselt parim, kes meil kunagi olnud on,» ütles Ecclestone Bloombergile. Lisaks rääkis ta, et sakslase domineerimine on väikese jälje jätnud ka vaatajanumbritele, kuid tegemist ei ole märkimisväärse langusega. «Inimesed kurdavad, et Vettel võidab pea alati, kuid võiduajamised on tegelikult head. Temaga on midagi sarnast nagu Roger Federeri või Muhammad Aliga – Vettel on parim ja inimesed tahavad näha, kui ta kaotab.»

Michael Schumacheri arvates oleks Red Bulli meeskonda kuuluval Vettelil tunduvalt rohkem fänne, kui ta võidaks tiitleid traditsioonilises vormel-1 meeskonnas. «See võiks kindlasti Vetteli situatsiooni muuta. Kui ta oleks võitnud kõik need tiitlid näiteks Ferrariga, siis oleks ilmselt hoopis teine olukord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles