Publikusse hüpanud Mourinho ja probleemid ManCity’s

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho koos fännidega väravat tähistamas.
Jose Mourinho koos fännidega väravat tähistamas. Foto: Youtube

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste nädalavahetuse keskses kohtumises alistas Londoni Chelsea 2:1 Manchester City. Viimaste minutite võiduvärava puhul hüppas Chelsea juhendaja Jose Mourinho koguni publiku sekka, City juhendaja Manuel Pellegrini oli samas aga üdini pettunud.

Fernando Torrese 90. minuti võiduvärava järel kargas Mourinho publiku sekka rõõmustama. Chelsea juhendaja sõnul lootis ta väravat tähistada koos oma 14-aastase pojaga, kes istus tribüünidel. Mängujärgselt palus Mourinho aga City ees vabandust, kui tema tähistamine neile solvavalt mõjus, vahendab Sportsmail.

«Eelmisel aastal alistasin ma ManCity viimasel minutil Madridis. Siis ma tähistasin võitu põlvede peal libistades, rikkusin sellega oma viigipüksid,» rääkis Mourinho. «See on emotsionaalne mäng. Kui nad usuvad, et minu poeg oli seal, siis on hästi. Kui nad ei usu, siis ma palun vabandust.»

Chelsea jõudis viimasel minutil võiduni, kuna City väravavaht Joe Hart ja keskkaitsja Matija Nastasic ei mõistnud teineteist ja nii sai Torres palli lükata tühja väravasse. Mängujärgselt ei soovinudki Pellegrini oma väravavahti kaitsta. «Mida ma arvan väravast? Ma ei räägi sellest! Mida ma arvan oma väravavahi esitusest? Ma kordan ennast, et ma analüüsin seda mängijatega,» teatas Pellegrini.

«Kuidas (Harti) on seis tema enesekindlusega? Tema enesekindluse kohta peate temalt küsima. Kaotame rumalalt punkte,» lisas Pellegrini, kes keeldus mängujärgselt ka Mourinhoga kätt surumast. «Ma ei surunud temaga kätt, kuna ma ei tahtnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles