Real nõuab, et FIFA president vabandaks Cristiano Ronaldo ees

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise Jalgpalli Liidu FIFA president Sepp Blatter viskas hiljuti nalja Madridi Reali tähe Cristiano Ronaldo üle, kui ta võrdles portugallast FC Barcelona ründaja Lionel Messiga.

«Ühel kulub juuksurile rohkem raha kui teisel,» sõnas Blatter Ronaldo ja Messi võrdluses vihjena asjaolule, et Reali superstaar on tuntud oma hoolitsetud välimuse poolest.

Reali leer ei ole aga sellise kommentaariga rahul ning nüüd nõuavad nad, et Blatter hakkaks oma sõnavõttu siluma. Madridi klubi juhendaja Carlo Ancelotti rääkis pressikonverentsil, et klubi president Florentino Perez on juba FIFA-le saatnud ka vastavasisulise kirja.

«Nõustun täielikult meie presidendiga,» sõnas Ancelotti, kelle sõnul näitas Blatteri sõnavõtt austuse puudumist väga professionaalse mängija suunas. «Ta näitab iga päev, et ta on suurepärane jalgpallur ja ta austab kõiki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles