Võtmemängija hülgab Madridi Reali ja taasliitub Mourinhoga?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso (keskel) lahkumine oleks Madridi Reali jaoks suur löök
Xabi Alonso (keskel) lahkumine oleks Madridi Reali jaoks suur löök Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna viimaste aastate keskväljamootor ja aju Xabi Alonso on meeskonnast lahkumas. Spekuleeritakse, et selle hooaja lõppedes taasliitub ta Madridi klubi eelmise peatreeneri Jose Mourinhoga, kes hetkel juhendab Chelseat.

31-aastane Alonso siirdus 2009. aastal Liverpoolist Reali ning on selle aja jooksul klubi esindanud 192 korda. Selle hooaja alguse on bask pidanud pöialuu vigastuse tõttu vahele jätma.

Alonso Leping Realiga lõppeb tänavuse hooajaga ning hetkel paistab, et uut lepingut ei tule, kirjutab Marca. Alonso võib lepingu pikendamisega venitada kuni 1. jaanuarini ning seejärel on tal lubatud ametlikult läbi rääkida ka teiste kulbidega.

Chelsea loots Mourinho hoiab väidetavalt Alonso olukorral pidevalt silma peal ning on ilmselt esimeste hulgas, kes Alonsole pakkumise teeb. Võimalik üleminek leiaks aset aga suvel. Reali jaoks oleks tegemist äärmiselt kehva stsenaariumiga, sest sellisel juhul ei saadaks Alonso eest üleminekuturul mitte sentigi.

Real on kiinitanud, et hetkel käib töö Alonso lepingu pikendamise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles