Katari riik toetab PSG-d hiigelsummaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi Saint-Germaini staar Zlatan Ibrahimovic.
Pariisi Saint-Germaini staar Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Katari riiklik turismibüroo ehk QTA on otsustanud Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubiga partnerlussuhetesse astuda ning spekulatsioonide kohaselt makstakse selle eest kuni 200 miljonit eurot aastas.

PSG on viimastel hooaegadel tänu Katari kuninglikust perekonnast pärit omanikele pööraseid summasid kulutanud, kuid UEFA uute majanduslikke nõudmiste taustal ei saa nad enam üle oma võimete kulutada, vahendas Soccernet.ee.

Selleks, et sissetulekuid tõsta, on nüüd oma kõrged sidemad käiku lastud ja täna teatati diilist Katari riikliku turismibürooga, kes soovib kasutada PSG-d selleks, et Katari turismisihtkohana reklaamida.

Diili osaks pole isegi see, et QTA pääseb PSG särgile või mõni muu tavapäraselt sponsoreid ahvatlev privileeg nagu staadioni nimetamisõigus. QTA saab vastutasuks oma investeeringu eest selle, et PSG reklaamib Katari igal võimalusel ning muu seas hakkavad järgmisel kuul Pariisi tänavapilti iseloomustama suured plakatid, kus PSG mängijad asuvad erinavate Katari vaatamisväärsuste juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles