Eesti pühapäevane vastane Läti alistas võõrsil Portugali

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise treening.
Eesti koondise treening. Foto: Liis Treimann / Postimees

Käsipalli meeste 2015. aasta MM-valikturniiril mängiti eile esimesed kohtumised. Koos Eesti ning Bosnia ja Hertsegoviinaga 5. alagruppi kuuluvad Portugal ja Läti kohtusid eile omavahel.

Portugalis peetud mängu võitis Läti 29:26 (13:9). Lätlaste edukaim oli 9 tabamusega Aivis Jurdzs, kes mängib koos Dener Jaanimaaga Saksamaa Bundesliga klubis ThSV Eisenach. 

1. valikgrupis alistas Leedu kodus 23:17 Gruusia ning Soome oli Vantaal parem 26:20 Türgist. Teises alagrupis võitis Slovakkia kodus 34:15 Küprost, täna kohtuvad Itaalia ning Rumeenia. Kolmandas alagrupis jäi Šveits võõrsil alla Sloveeniale 30:33 ning Ukraina alistas Luksemburgis kohaliku koondise 38:34. Viimast mängu vilistasid eestlastest kohtunikud Martin Lillepea ja Marion Kull. Neljandas alagrupis said võidud koduplatsil mänginud Holland ja Belgia, kes alistasid vastavalt 25:20 Kreeka ja 29:28 Iisraeli. 

Eesti koondis kohtub täna kell 20:00 Kalevi Spordihallis Bosnia- ja Hertsegoviina koondisega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles