FC Barcelona soovib mitut Dortmundi tähtmängijat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski (vasakul) ja Marco Reus on FC Barcelona huviorbiidis.
Robert Lewandowski (vasakul) ja Marco Reus on FC Barcelona huviorbiidis. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Mundo Deportivo teatab, et FC Barcelona sooviks oma meeskonda täiendada kuni nelja Dortmundi Borussia tähtmängijaga.

Borussia jõudis eelmisel hooajal Meistrite liigas finaali ja seejärel on nende mängijad tõusnud teiste tiimide silmis kõrgesse hinda ja neid seostatakse pidevalt erinevate tiimidega.

Teiste seas huvitub Barcelona väidetavalt ka Dortmundi 25-aastasest ründajast Robert Lewandowskist, kelle leping Saksamaa klubiga lõppeb käimasoleva hooaja lõpus. Samas on juba pikalt räägitud, et Lewandowski on siirdumas ikkagi Müncheni Bayernisse.

Lisaks Lewandowskile on Barcelona silma peale pannud ka 24-aastasele Marco Reusile. Reusi vastu tunnevad huvi ka Manchester United ja Londoni Arsenal. Väidetavalt on Reusi lepingus väljaostuklausliks 40 miljonit eurot.

Lisaks tunneb Barcelona väidetavalt huvi ka 23-aastase Dortmundi poolkaitsja Ilkay Gündogani kohta. Juba varasemalt on aga Kataloonia klubi huviorbiidis Dortmundi 24-aastane keskkaitsja Mats Hummels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles