Nõmme Kalju pikendas Bärengrubiga lepingut

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub (vasakul).
Alo Bärengrub (vasakul). Foto: Liis Treimann

Nõmme Kalju jalgpalliklubi pikendas meeskonna kapteni Alo Bärengrubiga lepingut, mis seob keskkaitsjat Nõmme klubiga kuni 2015. aasta hooaja lõpuni.

«Minu Kaljus oldud aeg on olnud edukas ning tipphetkeks oli kahtlemata Eesti meistritiitel aastal 2012. Meie tänavune tugev hooaeg koduliigas ning üle ootuste edukas esinemine Euroopas on lisanud motivatsiooni uuel hooajal Kaljuga tiitleid võita ning fännidele häid emotsioone pakkuda,» lausus Bärengrub.

Kolme hooajaga on Bärengrub Nõmme Kalju särki Eesti kõrgliigas kandud täpselt 100 korda ning on aidanud klubil saavutada kaks hõbemedalit aastatel 2011 ja 2013 ning meistritiitli 2012. aastal. Eesti koondises on 29-aastasel keskkaitsjal kirjas 42 kohtumist.

Nõmme Kalju lõpetab hooaja laupäeval, 9. novembril, kui külla sõidetakse Tartu Tammekale. Kohtumise algusajaks on kell 14.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles