Bale’i kõrval tõmbab aina enam tähelepanu teine Wales’i koondise superstaar

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ramsey väravat tähistamas.
Aaron Ramsey väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Alates suvest on olnud meedia tähelepanu keskpunktis Wales’i jalgpallikoondise 24-aastane staar Gareth Bale. Kui Bale on ennast Realis aina enam leidmas, siis suurepärases hoos on tänavusel hooajal olnud tema koondisekaaslane Aaron Ramsey.

22-aastane Walesi koondise kapten on olnud tänavu suurepärast hooaega tegeva Londoni Arsenali üks põhijõude. Kui varasemalt võis Ramsey väravaid kokku lugeda sisuliselt ühe käe sõrmedel, siis tänavu on mees suurepärases hoos. Alles eile tõi tema värav Arsenalile Meistrite liigas 1:0 võidu Dortmundi Borussia üle.

Premier Leagues on poolkaitsja löönud kümne kohtumisega kuus väravat ja sellega on ta Arsenali suurim väravakütt. Meistrite liiga eelringides ja alagrupiturniiril on ta kuue matšiga löönud viis väravat.

2008. aastal Cardiff City’st 4,8 miljoni Inglise naela eest Arsenaliga liitunud Ramsey’st on tänavu saanud Euroopa suurliigade üks suuremaid väravamasinaid. Samas polnud tema sellele hooajale eelnenud karjäär Arsenalis just kõige rõõmsamate killast olnud. Mäletatavasti murdis Ramsey 2010. aasta veebruaris kohtumises Stoke City vastu jalaluu, toonane vigastus ähvardas isegi lõpetada lootustandva mängumehe karjääri.

Seega saab tõenäoliselt järgmisel suvel näha, kas Ramsey pärast hakkab keegi pidama samasugust jahti nagu tänavu Real Bale’i pärast.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles