Räikköneni mänedžer ootamatust hooaja lõpust: aega ei olnud raisata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen seab sel nädalal sammud operatsioonilauale.
Kimi Räikkönen seab sel nädalal sammud operatsioonilauale. Foto: SCANPIX

Järgmisel hooajal Ferrari vormel-1 meeskonnas sõitva Kimi Räikköneni jaoks on tänavune hooaeg teatavasti lõppenud ja kahel viimasel etapil ta enam Lotuse rooli ei istu.

Räikkönen läheb juba neljapäeval Salszburgis seljaoperatsioonile, et olla tulevaks hooajaks terve ja võistlusvalmis. Samas on spekuleeritud ka võimaluse üle, et Räikkönen otsustas juba enne hooaja lõppu operatsioonile minna, kuna tema suhted tiimiga ei ole olnud viimasel ajal just parimad. Lisaks on Lotus Räikkönenile võlgu suuri summasid. Räikköneni seljavaludest on tänavusel hooajal ka varasemalt räägitud, kuid siis on soomlane võistlemist jätkanud.

«Kimi ei saanud endale enam aja raiskamist lubada,» sõnas Räikköneni mänedžer Steve Robertson Turun Sanomatile, et operatsioon oli vajalik. «Oluline on saada järgmiseks hooajaks tervis korda ja olla täielikult võistlusvalmis.»

Operatsioonijärgselt ei tohi soomlane neli nädalat anda kehale füüsilist koormust. Lotuse roolis võtab kaheks viimaseks etapiks arvatavasti koha sisse tiimi varusõitja Davide Valsecchi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles