Räikköneni asendajaks võib tõusta teine soomlane

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kovalainen
Heikki Kovalainen Foto: AP / Scanpix

Soome vormelipiloodi Kimi Räikköneni seljavigastus ja homne operatsioon jätavad ta kõrvale vormel-1 hooaja viimasest kahest etapis. Võib juhtuda, et Lotuse roolis kihutab viimastel etappidel Räikköneni kaasmaalane Heikki Kovalainen.

Peamiselt on räägitud, et ilmselt võtab koha Lotuse roolis sisse meeskonna testisõitja itaallane Davide Valsecchi, kuid temal puudub vormel-1 sarjas võistluskogemus. Endine Soome vormelipiloot Mika Salo avaldas arvamust, et Lotuse bossidel oleks mõttekas anda võimalus hoopis Caterhami testisõitjale Heikki Kovalainenile, sest viimasel on tunduvalt rohkem kogemusi.

«Caterham ja Lotus mõlemad kasutavad Renault’ mootoreid ning Heikki on sellist võimalust juba ammu oodanud. Kui mina oleksin tiimi pealik, siis võtaksin Valsecchi asemel Kovalaineni. Mul ei ole itaallasse vastu midagi isiklikku, kuid Lotusel on vaja punkte,» ütles Salo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles