Iniesta võib jaanuaris teha sensatsioonilise ülemineku

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta on terve senise profikarjääri veetnud FC Barcelonas.
Andres Iniesta on terve senise profikarjääri veetnud FC Barcelonas. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi keskväljavirtuoos Andres Iniesta kaalub Hispaania meedia väitel klubist lahkumist. Kui Iniesta ei peaks koduklubiga lähiajal uue lepinguni jõudma, siis on oma pakkumist valmis tegema Inglismaa valitsev meister Manchester United.

29-aastane hispaanlane on klubi ridadesse kuulunud 1996. aastast ning pea võimatu on teda ette kujutada mingi muu meeskonna särgis. Hispaanias räägitakse vaatamata mehe ja klubi vahelisele ajaloole sellest, et esimest korda elus kaalub Iniesta tõsiselt Barcelonast lahkumist. Meeskonna bosside ja keskväljamootori suhted olevat sedavõrd karile sõitnud.

Väidetavalt pole Iniesta pärast Pep Guardiola lahkumist klubis enam nii õnnelik kui varem. Lisaks vallandati suvel meeskonna füsioterapeut Emili Ricart, kes oli mitmel korral Iniesta raskestest vigastustest välja aidanud.

Kindel on see, et võimaluse korral oleks Iniestale rohkem kosilasi kui ainult Manchester United ja ilmselt hoiavad ka teised klubid maailma ühe parima keskväljamehe olukorral silma peal.

Barcelona esindusmeeskonna eest on Iniesta löönud 474 mängus kokku 47 väravat. Hispaania koondise eest on tal kirjas 92 mängu, Kataloonia koondise eest üks kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles