Schumacher andis Lotusele eitava vastuse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher sai Lotuse meeskonnalt pakkumise teha nende masinaga kaasa käesoleva hooajaks kaks viimast etappi, aga kuulus sakslane otsustas ettepanekust loobuda.

Saksa ajaleht Bild kirjutas, et Schumacheri mänedžeri sõnul sai 44-aastane sakslane Lotuse tiimilt pakkumise nende auto rooli istuda ning kuigi legendaarne sõitja oleks selleks väljakutseks olnud piisavalt heas vormis, on ta enda sõnul praeguse eluga harjunud ega soovinud taas vormelikarusselli sukelduda. Viimati 2004. aastal maailmameistriks tulnud Schumacher läks teist korda pensionile eelmise hooaja lõpus.

Lotuse meeskond pakkus lisaks kuulsale sakslasele võimalust kahel viimasel etapil nendega ühineda ka Sauberi sõitjale Nico Hülkenbergile, kes aga otsustas lahtise tuleviku tõttu oma praeguse meeskonna juurde jääda. Lotus jäi ühest sõitjast ilma seetõttu, et uuel hooajal meeskonnast lahkuv Kimi Räikkönen on sunnitud minema seljaoperatsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles