Maldonado: mul on hea meel Williamsist lahkuda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastor Maldonado.
Pastor Maldonado. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sel hooajal Williamsis sõitev Pastor Maldonado lahkub uueks hooajaks meeskonnast, sest Williams teatas, et nendega ühineb käesoleva aasta järel seni Ferrari rooli keeranud Felipe Massa. Hoolimata lahtisest tulevikust kommenteeris Maldonado, et tal on hea meel oma senisest meeskonnast lahkuda.

«Olen väga õnnelik,» ütles 2011. aastal Williamsiga ühinenud Maldonado. «Paar kuud olen meeskonnaga läbirääkimistes olnud ning olen tahtnud meeskonnast lahkuda. See oli minu otsus. Singapuri etapil otsustasin rohkem või vähem, et tahan tiimist ära minna ning see oli 100% mu enda valik,» lisas Maldonado.

Lahkumissoovi põhjuseks tõi Venetsueela sõtja Williamsi masina. «Arvan, et mina panustasin tiimi rohkem kui nemad minusse. Tegime eelmisel aastal väga hea tulemuse ja ka sel aastal oleme sõitnud täitsa hästi, aga see ei ole kõik. Ma ootan F1-sarjast midagi rohkemat,» selgitas Maldonado.

Oma tuleviku jättis Maldonado lahtiseks ning kinnitas, et lisaks Lotusega on ta pidanud läbirääkimisi ka mõne teise meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles