Ole Missi peatreener kiitis Nurgerit: temas on suur potentsiaal

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger U20 EM-finaalturniiril.
Rauno Nurger U20 EM-finaalturniiril. Foto: Toomas Huik

Eestist Ameerikasse siirdunud U20 koondise mängumees Rauno Nurger mängib järgmisel õppeaastal Ole Missi ülikooli kolledžitiimi eest - nii kinnitas ülikooli meeskonna peatreener Andy Kennedy.

Hetkel veel 19-aastane Nurger läks tänavu suvel pärast kodust U20 EM-finaalturniiri USAsse treenima ja uue elukeskkonnaga harjuma. Juba on suutnud noor eestlane hea mulje jätta oma järgmise aasta peatreenerile.

«Rauno on pikk ja aktiivne mängija, kelles on palju energiat,» iseloomustas Kennedy Nurgerit meeskonna kodulehel. «Tema lai käteulatus annab talle pikkust juurde ning tema erakordselt hea ajastusvõime võimaldab tal meie meeskonda kaitsetaktikas aidata. Usume, et tal on suur potentsiaal,» kiitis Kennedy.

Lisaks Nurgerile asuvad järgmisel hooajal Ole Missis mängima ka ääremängija Marcanvis Hymon ning tagamehed J.T. Escobar ja Stefan Moody.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles