Sõber: panime oma kogemused maksma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Margus Ansu / Postimees

Alles 12 päeva tagasi kohtunud Rakvere Tarvas ja Tyco Rapla olid täna taas vastamisi, kuid sel korral Balti liiga asemel koduses meistriliigas. Rakvere Tarvas sai jällegi võidu, sel korral tulemusega 81:61.

«Esimesel poolajal oli meil väga raske, kuid teisel panime oma kogemused maksma ja saime väärt võidu,» rääkis Andres Sõber.

«Esimene poolaeg näitas, et mängu oli täna küll. Vastase kiituseks tuleb öelda, et nad panid teisel poolajal oma paremuse kindlalt maksma. Jenkins oli meie jaoks liiga hea ja Saage pani kohati hulle viskeid. Olid tarvalikud valusad kolmesed ja teisel poolajal ise eksisime kaitses põhitõdede vastu, mida treener kogu aeg räägib,» sõnas Rapla mänedžer Jaak Karp.

Tarva poolelt oli resultatiivseim 5 kaugviset tabanud ja 20 punkti kogunud Kristo Saage. Juris Umbraško lisas 18 ning Gregory Jenkins ja Giedrius Gustas 16 silma. Jenkins korjas lisaks lauast 17 palli, tehes kaksikduubli. Rapla poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Ziga Fifolt ja Sven Kaldre, kes tõid vastavalt 15 ja 12 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles