Rüütli: ilus ja hoogne mäng

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli leidis pärast koondise 2:1 võitu Aserbaidžaani üle, et esimesel poolajal oleks võinud rünnakute lõpud olla paremad, kuid kokkuvõttes õnnestus kaks rünnakut ära lahendada ja võit võtta.

«Ilus ja hoogne mäng. Vastaste mängu kinni panemine ja ise palli valdamine õnnestus. Lõpud olid rünnakul vähe nürivõitu. Poolaja viimasel minutil väike saatuslik eksimus,» rääkis koondise peatreener Tarmo Rüütli avapoolajast ning lisas debütandi Artjom Artjunini kohta, et eksimusi tuleb ikka ette: «Esimene mäng, debüüt võidetud. Eksimus oli konkreetselt tema oma, maailma jalgpallis väga kõrgel tasemel mängijad on teinud erinevat laadi prohmakaid, selliseid asju tuleb ette.»

«Oli momente küll, ei saa öelda, et oli kaks võimalust ja need lõime ära. Suhteliselt võrdne mäng. Oli tegemist väga tugeva vastasega. Eks ta nii on, et olukordade ära kasutamine on väravate löömisel tähtis eeldus. Midagi targemat siin välja ei mõtle,» lisas Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles